Brandskyddsmålning

Vi gör din fastighet brandsäker

Om oss

Ledande i Sverige när det gäller brandskydd

Vi är erfarna specialister på brandmålning och alla former av brandskydd, såväl förebyggande som aktivt. Vi utbildar dessutom i brandsäkerhet och brandskyddar tunnlar och andra större infrastrukturprojekt. Vi arbetar i huvudsak i Stockholm med omnejd, men har även arbetat med tunnlar och andra större infrastrukturprojekt i Europa. Vi utför brandskyddsarbeten i bostäder, kommersiella fastigheter och offentliga lokaler.

Vi arbetar alltid med kundernas förtroende som ledstjärna, därför är våra medarbetare kunniga-välutbildade, erfarna, servicemedvetna och arbetar med stor ansvarskänsla.

Vi är ett modernt företag som har väl dokumenterade policys för vårt arbete. Arbetsmetoder, val av produkter och material, kvalitets- och miljötänkande gör att vi kan ta ett professionellt ansvar och garantera våra kunder ett tryggt brandskydd – oavsett om det handlar om bostäder eller offentliga lokaler.

Vi arbetar enligt kvalitetssystem enligt (ISO 9001) och miljöledningssystem ISO 14001. Vi samarbetar endast med underleverantörer som garanterar samma höga standard på sina produkter och tjänster.

 

Brandskydd som sparar tid och pengar